Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Royal Montana
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie aluminiu Brugmann, Salamander, Decco si Exalco
Brand
Toate tipurile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tamplarie din aluminiu

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate,au impus aluminiu ca solutie ideala.

Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete cortina, sere si cupole din sticla, situatie in care aluminiu este absolut necesar.

Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurind un coeficient termic ,apropiat de cel al sistemelor de PVC. Feroneria are posibilitati variate de deschidere (simpla,oscilobatanta, culisanta ). Avand in vedere toate aceste lucruri cit si nevoile de calitate ale clientilor nostri, specialisti firmei noastre au ales ca furnizor pentru materia prima folosita firmele : EXALCO GRECIA pt profile, LAVAL si GIESSE ITALIA pt feronerie, SAINT GOBAIN GLASS si PILKINGTON pt sticla .

PERETI CORTINA.
Fatadele din sticla si aluminiu autoportante cu proprietati termo si fonoizolante poarta numele uzual de “perete cortina”. Structura se poate aplica pentru planuri verticale,inclinate cu panta negativa sau pozitiva, dar si pentru acoperisuri (luminatoare si cupole).

PLACARI BOND .
O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in moda urbana, o reprezinta definirea „ personalitatii moderne „ a unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample , placate cu materiale compozite.
Din Gura in Gura